EL CD DEL MES DE NOVEMBRE 2017


Havaneres Sifasol-Grup Sifasol

Primer treball discogràfic de presentació del duet Sifasol, format per Joan Bassachs i en Xevi Gironès. Editat el 2014


EL CD DEL MES D'OCTUBRE 2017


Dit i Fet-Peix Fregit

El penúltim treball discogràfic i setzè del grup editat el 2014. Serveix de presentació de Pere Molina, incorporat a la formació el 2013 en substitució de Pep Nadal. Continuem amb aquest enregistrament sent fidels al seu estil, amb una selecció molt variada de temes.

 


EL CD DEL MES DE SETEMBRE 2017


La Cobla a la Taverna (Reacoblats)-Port Bo Montgrins

La cobla Montgrins ha gravat un nou disc, amb el grup d'havaneres Port Bo, titulat La cobla a la taverna. Reacoblats. És un recull de cançons de diversos gèneres, havaneres, i típiques de taverna com indica el títol, però també és un espectacle.

 El subtítol de Reacoblats fa referència a què ambdues formacions ja van gravar un disc el 2008, titulat Acoblats. Sigui com sigui, aquest nou volum és "una fusió de la cobla amb la cançó de taverna", expliquen des de la cobla. La direcció correspon a Antoni Mas Bou, amb arranjaments seus, però també de Jordi Molina i Marcel Artiaga.

 


EL CD DEL MES D'AGOST 2017


Havanera estimada-l'Espingari

El seu darrer disc, editat per commemorar el seu 35è aniversari. És el desè enregistrament de la formació i porta el títol de l'havanera composta pel membre del grup Pere Ferrer, que l'any 2015 va ser la guanyadora del "Concurs de Composició d'havaneres Vila de Sant Pol de Mar"