EL CD DEL MES DE JUNY 2018


Havaneres i Cançons Marineres - Ben Trempats

Tot i que varen començar fen sopars per cantar i passar una bona estona, a poc a poc, a la gent els hi va agradar el que feien i per aquest motiu varen decidir crear el grup. Aquest es el tercer treball discogràfic de l'any 2016.


EL CD DEL MES DE MAIG 2018


Havaneres al Palau - Mar Endins

Primer de les cinc cantades que el grup Mar Endins va fer el Palau de la Música Catalana. La data el 3 de juny de 1988.


EL CD DEL MES D'ABRIL 2018


Havaneres a Ramon Carreras  -Rems 

Treball discografic que el grup Rems va dedicar el 1999 a seu fundador Ramon Carreras i Perich  (1927-1983)


EL CD DEL MES DE MARÇ 2018


Havaneres - Grup Alba de la Bisbal

Un treball discogràfic històric, d'una formació pionera en aquest gènere musical i que hi podem trobar el primer enregistrament que es va fer de l'havanera "El meu avi"

 


EL CD DEL MES DE FEBRER 2018


Sempre Pescadors 50-Pescadors de l'Escala

Doble cd dedicat al 50 aniversari dels Pescadors de l'Escala. Un primer amb un recull de cançons enregistrades al pas dels anys i l'altre amb temes nous i clàssics del seu repertori.

 


EL CD DEL MES DE GENER 2018


En Sal-Les Anxovetes

"En sal" es el segon treball del grup gironí, un disc compost per clàssics de l´havanera i la cançó popular, dues sardanes i una composició pròpia

 


EL CD DEL MES DE DESEMBRE 2017


Havaneres grans èxits-Els Cremats

Recopilatori de cançons dels seus últims 7 treballs discogràfics del grup de Palafrugell, format el 1996. Han trencat molts tòpics sobre el tractament d'aquest gènere de per si molt conservador. 


EL CD DEL MES DE NOVEMBRE 2017


Havaneres Sifasol-Grup Sifasol

Primer treball discogràfic de presentació del duet Sifasol, format per Joan Bassachs i en Xevi Gironès. Editat el 2014


EL CD DEL MES D'OCTUBRE 2017


Dit i Fet-Peix Fregit

El penúltim treball discogràfic i setzè del grup editat el 2014. Serveix de presentació de Pere Molina, incorporat a la formació el 2013 en substitució de Pep Nadal. Continuem amb aquest enregistrament sent fidels al seu estil, amb una selecció molt variada de temes.

 


EL CD DEL MES DE SETEMBRE 2017


La Cobla a la Taverna (Reacoblats)-Port Bo Montgrins

La cobla Montgrins ha gravat un nou disc, amb el grup d'havaneres Port Bo, titulat La cobla a la taverna. Reacoblats. És un recull de cançons de diversos gèneres, havaneres, i típiques de taverna com indica el títol, però també és un espectacle.

 El subtítol de Reacoblats fa referència a què ambdues formacions ja van gravar un disc el 2008, titulat Acoblats. Sigui com sigui, aquest nou volum és "una fusió de la cobla amb la cançó de taverna", expliquen des de la cobla. La direcció correspon a Antoni Mas Bou, amb arranjaments seus, però també de Jordi Molina i Marcel Artiaga.

 


EL CD DEL MES D'AGOST 2017


Havanera estimada-l'Espingari

El seu darrer disc, editat per commemorar el seu 35è aniversari. És el desè enregistrament de la formació i porta el títol de l'havanera composta pel membre del grup Pere Ferrer, que l'any 2015 va ser la guanyadora del "Concurs de Composició d'havaneres Vila de Sant Pol de Mar"


EL CD DEL MES DE JULIOL 2017


Homenatge a Ortega Monasterio-Ultramar

Primer treball discogràfic del grup Ultramar fundat el 2000 per Núria Berengueras i Àngel Riba. Dededicat a temes del mestre Josep Lluís Ortega Monasterio.